opel ВИДИ Адванс
22.02.2024

Драйв розвідки: здолаємо ворога інноваціями!

ЗБИРАЄМО 15 МЛН ГРН НА 5 КОМАНДНИХ ПУНКТІВ УПРАВЛІННЯ БпЛА – СПЕЦІАЛЬНО ОБЛАДНАНІ ПРОХІДНІ АВТІВКИ З КОМФОРТНИМ РОБОЧИМ МІСЦЕМ ДЛЯ ПІЛОТІВ

Подробнее
01.09.2023

Прием авто в нерабочее время – новая услуга ВИДИ Кузовной сервис

Мы становимся ближе к вам: для вашего удобства ВИДИ Кузовной сервис запускает новую услугу “Прием авто в нерабочее время”.

Подробнее
16.06.2023

Концерн Stellantis (PEUGEOT, CITROЁN, OPEL) забезпечив безкоштовний ремонт в Україні 2 000 автомобілів екстрених служб

Представництво Концерну Stellantis в Україні звітує про чергове волонтерське досягнення: відремонтовано та технічно обслужені 2 тисячі автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни.

Подробнее
25.05.2023

Німецький бестселер компактних хетчбеків - Opel представляє Нову Corsa

Презентуємо Новий Opel Corsa – ще більш сміливий, ще більш емоційний, ще більш інтуїтивно зрозумілий в управлінні та з абсолютно новими електричними та гібридними приводами. Новинка підіймає на новий рівень традиційно сильну пропозицію Opel у сегменті компактних автомобілів. 100% німецький – 100% Opel.

Подробнее
22.05.2023

Стали відомі ціни на Новий Opel Astra – нове покоління зарядженого хетчбека скоро в Україні

Новинка Opel Astra є «візитною карткою» Бренду - динамічний, як ніколи раніше. Прямі динамічні лінії очищені від зайвих елементів. А головне - нове обличчя Бренду Opel Vizor. Представляючи наступне покоління популярного хетчбека С-класу, Бренд Opel демонструє, що Astra готова відкрити нову еру в автомобільному світі. А головне новинка готова прибути на український ринок та розкрити ціну. Переходьте в шоу-рум моделі, аби дізнатися більше подробиць.

Подробнее
19.05.2023

25 років легендарному Opel Astra G

У 1991 році Opel представив Astra F, як наступника Opel Kadett і ознаменував початок нового розділу в історії успіху компанії в компактному класі. Модель Astra F була випущена у найбільшій кількості за всі часи Opel та стала абсолютним бестселером Бренду.

Подробнее
19.05.2023

Новий Opel Grandland уже в салонах дилерів Бренду

Новий Opel Grandland, флагманський позашляховик німецького Бренду, уже доступний в салонах дилерів Opel. Завдяки своєму спортивно-елегантному дизайну, як всередині, так і зовні, а також системам допомоги водієві з вищих сегментів ринку, він порадує клієнтів. До вашого вибору високоефективні бензинові та дизельний двигуни і все це за доступними цінами. І тепер кожен клієнт має змогу познайомитись з новинкою особисто, відвідавши найближчий дилерський центр Бренду.

Подробнее
19.05.2023

В Україні стартують продажі Нового Opel Movano

Бренд Opel запускає в Україні свій найбільший легкий комерційний автомобіль LCV – Новий Opel Movano. Він і справді новий: побудований на найбільш популярній платформі у сегменті, пропонує безліч різноманітний версій за типом та розміром кузова, оснащений потужним двигуном та всім необхідним для комфорту й продуктивної роботи за кермом. Поспішайте дізнатись про всі переваги Нового Opel Movano у фірмовому шоу-румі моделі на офіційному українському сайті Бренду Opel.

Подробнее
19.05.2023

Новий Opel Astra: «ТОП-5» причин придбати новинку першим в Україні

Новий Opel Astra вже скоро прибуде Україну й готовиться зустрітись з шанувальниками Бренду та автомобільними фанатами. Аби вразити і перших, і других, нове покоління Opel Astra має безліч переваг: яскравий зовнішній дизайн, зручний комфортний салон, потужні та економічні двигуни, сучасні технології, цінова вигода та зручність придбання. Ці переваги формують «ТОП-5» причин, через які варто обрати саме Новий Opel Astra.

Подробнее
18.05.2023

Які електромобілі можуть запропонувати PEUGEOT, OPEL, DS Automobiles та CITROЁN в Україні

Концерн Stellantis Україна, який представляє Бренди PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles є одним з найбільших виробників електромобілів, пропонуючи їх у різних класах та під різними Брендами.

Подробнее
18.05.2023

Новий Opel Astra отримав повністю електричну версію

Opel відкриває новий розділ з Новою Astra: сьогодні автовиробник з Рюсельхайма показав перші зображення Нового Opel Astra Electric. Таким чином, Бренд із «Блискавкою» представляє першу повністю електричну Astra серійного виробництва. Вперше повністю електрична версія в багаторічній історії успіху бестселера компактного класу та нещодавнього переможця «Золотого керма 2022».

Подробнее
18.05.2023

Stellantis Україна підбиває підсумки операційної діяльності у 2022 році

Звичайно 2022 рік став найбільшим викликом для кожного з нас, для кожної сфери нашого життя, і автомобільний ринок не став винятком, що відзначилося на результатах продажів нових авто. Так, 2022 рік закінчився з падінням у 62% в порівнянні з минулим роком. Але не зважаючи на значне падіння рівня продажів, в українського ринку залишається значний потенціал, що дає поштовх до швидкого відновлення в новому році.

Подробнее
07.11.2022

НОВА ASTRA

НОВЕ ПОКОЛІННЯ

Подробнее
02.11.2022

Ми завжди на зв’язку

Роботи з монтажу нашого генератора завершено!

Подробнее
28.09.2022

Stellantis Україна безкоштовно відремонтували понад 1000 авто державних та комунальних служб

Починаючи з 1 березня українське представництво концерну Stellantis запустило програму безкоштовного сервісного обслуговування і ремонту автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни.

Подробнее
01.08.2022

Відновлено кредитування на автомобілі Opel

АТ «Креді Агріколь Банк» відновлює можливість придбання автомобіля Opel в КРЕДИТ.

Подробнее
17.06.2022

500 АВТОМОБІЛІВ ВІДРЕМОНТОВАНО

500 автомобілів брендів PEUGEOT, CITROЁN та OPEL були безкоштовно відремонтовані на користь України

Подробнее
14.06.2022

OPEL MOKKA-E ЭЛЕКТРОМОБИЛЬ НА КОЖДЫЙ ДЕНЬ

Ваша новая реальность с Mokka-e

Подробнее
16.05.2022

28 РОКІВ УСПІХУ ЗАВДЯКИ ВАМ!

Ми щиро вдячні кожному клієнтові VIDI за те, що Ви з нами. Працюючи для Вас, ми дбаємо про Вашу безпеку та свободу пересування. А сьогодні разом ми ще й наближаємо омріяну Перемогу

Подробнее
04.05.2022

АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ VIDI ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ BRAVE UKRAINE

Сьогодні для VIDI найважливіше - можливість знову повертати співробітників до роботи. Ми пишаємось тим, що у ці часи ми залишились відповідальним роботодавцем, для клієнтів – надійним партнером,  для держави - сумлінним платником податків, для суспільства  – волонтером та меценатом.

Подробнее
25.04.2022

А ваш OPEL точно готовий до літнього сезону?

Підготуйте свій автомобіль до літнього сезону максимально правильно і в повному об'ємі! І в цьому вам обов'язково допоможуть спеціалісти офіційного дилера й авторизованого сервісного центру OPEL ВІДІ АДВАНС.

Подробнее
05.04.2022

ПРОДАЖ OPEL ТА ОФІЦІЙНИЙ СЕРВІС У КИЄВІ ВІДНОВЛЕНО В ОФІЦІЙНОГО ДИЛЕРА OPEL ВІДІ АДВАНС

Працюємо для вас! Обрати Opel в наявності, застрахувати чи провести ремонтні роботи ви можете в офіційного дилера OPEL ВІДІ АДВАНС на Кільцевій.

Подробнее
03.04.2022

Гарантійне обслуговування автомобілів OPEL за кордоном під час війни

ПОТРІБНА ДОПОМОГА? ТЕЛЕФОН: 0 800 308 999. ГАРАНТІЯ ЗА КОРДОНОМ

Подробнее
11.03.2022

СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ VIDI ВІДНОВИЛИ РОБОТУ!

Дилерські центри VIDI, що знаходяться за адресою: Київська область, Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева 60

Подробнее
10.02.2022

OPEL Mokka нацеливается на звание «Лучшего кроссовера года в Украине 2022»

Новый, стильный, молодежный кроссовер OPEL Mokka вошел в список финалистов и претендентов на титул «Лучшего кроссовера года в Украине 2022».

Подробнее
25.01.2022

Бренд OPEL сфокусирован на экологичности – полная электрификация до 2028 года

Уже с 2022 года – в Европе модели OPEL Combo Life, OPEL Vivaro Combi и OPEL Zafira Life предлагаются исключительно с электроприводом.

Подробнее
21.01.2022

Сделано в Германии - 160 лет компании Opel!

21 января 2022 года компании Opel исполняется 160 лет. Opel входит в число мировых автопроизводителей с интереснейшей историей и богатыми традициями. В 2019 году марка с размахом отметила 120-летие начала производства автомобилей, но на самом деле история компании Opel началась почти на 40 лет раньше.

Подробнее
29.12.2021

WOW-кроссовер OPEL Mokka нашел своего нового обладателя - счастливый победитель акции «Mokka WOGOНЬ» получил свой приз

Бренд Opel совместно с АЗК WOG с 1 ноября до 19 декабря проводили акцию с розыгрышем самых разных подарков, но главным и желанным подарком был новый стильный WOW-кроссовер Opel Mokka. И сейчас мы готовы подвести итоги акции и назвать счастливчика, который въедет в Новый Год на новом автомобиле.

Подробнее
24.12.2021

Сразу два кроссовера Opel поборются за титул Лучшего в премии «Автомобиль Года в Украине 2022»

Бренд Opel принимает участие в акции «Автомобиль года в Украине 2022» сразу с двумя кроссоверами.

Подробнее
15.12.2021

Opel запустил нестандартную рекламную кампанию посвященную запуску нового кроссовера Mokka-е

Немецкий бренд Opel запустил нестандартную рекламную видео-кампанию самого “Лучшего автомобиля 2021 года” по версии журнала AutoBild - WOW-кроссовера Opel Mokka-е.

Подробнее
13.12.2021

Первый электрокроссовер от Opel получил ценник для рынка Украины

Электрический кроссовер Opel Mokka-e уже едет в Украину в максимальной комплектации Ultimate! Новинка построена на платформе СМР, аккумулятор на 50 кВтч обеспечивает запас хода до 324 км и скорость зарядки до 80% всего за 30 минут.

Подробнее
02.12.2021

Открылся новый дилер OPEL ВИДИ Адванс на Кольцевой

К семье VIDI Автодинастия присоединился легендарный немецкий бренд Opel.

Подробнее