opel ВІДІ Адванс
Opel запустив нестандартну рекламну кампанію, присвячену запуску нового кросовера Mokka-е

Німецький бренд Opel запустив нестандартну рекламну відео-кампанію "Найкращого автомобіля 2021 року" за версією журналу AutoBild - WOW-кросовер Opel Mokka-е. Поспішайте побачити найзарядженішу новинку цієї зими на найбільшому екрані Східної Європи ТЦ «Гулівер» у самому центрі Києва! І що важливо, вже на початку 2022 року новинка Opel Mokka з'явиться в автосалонах Бренду.

“Вибираючи рекламну площину та формат презентації, ми керувалися бажанням показати авто до найменших деталей. Оригінальний дизайн передньої частини авто, розвинені колісні арки, динамічний схил даху – все, що виділяє та закохує в Opel Mokka-е цінителів сучасного дизайну», - відзначив маркетинг директор Stellantis в Україні Андрій Чабанов.

За його словами, "дії" автомобіля у відеоролику акцентують увагу на характерних рисах автомобіля. Унікальна технологія анімованої картинки дозволяє не тільки побачити кросовер, але й буквально пізнати його форми: оригінальна передня частина Opel Vizor, розвинені колісні арки, динамічний схил даху – все це закохує в його унікальний дизайн з першого погляду. Використання жовтого фонового кольору відповідає фірмовим вимогам Бренду, попутно буквально «заряджаючи» енергією людей і пожвавлюючи навколишній простір. А використання в ролику автомобіля зеленого кольору натякає на швидку появу «зеленої версії» у лінійці моделі – електрична модифікація Opel Mokka вже незабаром прибуде в Україну.

“Німецькі інженери Opel встановили на Mokka-е матричні Full-LED фари, які є унікальним обладнанням для даного сегмента. У своєму ролику цю перевагу ми підкреслили за допомогою фар, що підморгують.”, - додав Андрій Чабанов.

Таким чином, Бренд наголосив на концепції самого автомобіля: динамічний, сучасний, енергійний WOW-кросовер Opel Mokkа-е! Розробкою даного анімаційного відео займалося агентство Visualist.studio (https://visualist.studio/). Використовуючи сучасні технології 3D виробництва та напрацьований міжнародний досвід, цей масштабний проєкт для компанії Opel було створено за короткий термін. Кросовер Opel Mokka і найбільший LED-екран у Східній Європі площею 4000 кв метрів, стали ідеальним симбіозом для реалізації проєкту з ефектом WOW!

Переходьте на YouTube канал Бренду, щоб побачити нестандартну рекламу WOW-кросовер Opel Mokkа-е – https://www.youtube.com/watch?v=bmrr4Pt2cpY.

Поспішайте особисто побачити сучасні технології у дії! 

Завітайте до нового офіційного дилера OPEL ВІДІ Адванс за адресою: вул. Велика Кільцева, 60А, с. Софіївська Борщагівка.

Т: +38 044 591 71 71 | +38 067 410 47 80

Ми працюємо для вас щодня:

ПН-СБ 08:00-20:00
НЕДІЛЯ 09:00-18:00

Долучайтесь до спільноти Opel у соціальних медіа: FacebookInstagram.